Hotch de Beagle downloaden lees online (eBoek) PDF, ePub, Kindle

Hotch de Beagle downloaden | lees online (eBoek) PDF, ePub, Kindle

Hotch de Beagle

Hotch de Beagle PDF, ePub, Kindle


Voor het eerst in je leven een puppy opvoeden, dat is al een hele klus. Heb je echter een Beagle als pup, dan heb je je handen dubbel vol. Tessa gaat dit avontuur aan, ze zwoegt en stoeit om de leiding. Hoort voor het eerst de beruchte Beagleblaf, weerstaat een aanval op haar puppy en waagt het om, na maanden van voorbereiding, deze jachthond los te laten in het bos.

Het is een boek, dat een glimlach op je gezicht tovert en waar je smakelijk lacht om de stoeipartijen van een beagle-opvoeding. Geliefd zijn ze om hun zachtaardigheid en voorliefde voor knuffelen. Berucht is hun legendarische koppigheid. ‘Ondeugend’ noemen beaglebezitters dat.
Wandelingen die uit de hand lopen, een spoor van vernielingen in huis en gek worden van de beagleblaf. Het zijn slechts voorbeelden van verhalen waarop beaglebezitters je tracteren.

Lees en lach hoe Tessa stoeit en van de kleine Hotch een fatsoenlijke Beagle maakt. Samen met haar trainer, Sander Baardemans, is het een vermakelijk en leerzaam boek geworden. Met bijlagen over puppytesten, buitdrift en uitgebreide informatie (elf bladzijden) over diervoeding. Met dank aan twee specialisten, Marijke de Waal Malefijt en Lian van Kooten, lees je over onderwerpen als de voor- en nadelen van hondenbrokken, blikvoeding en rauw vlees, de hond zijn darmflora, het beпnvloeden van z’n ontlasting via voeding en adviezen om de pezen en gewrichten gezond te houden.

Sander heeft ruim 30 jaar ervaring met honden, o.a. in de hondensport. Probleemhonden hebben zijn voorliefde: “Doet je hond iets vervelends? Maak er simpelweg een oefening van en houd vol totdat het over is. Er is amper een hond die het aflegt tegen jouw geduld en doorzettingsvermogen. Natuurlijk gaat dit sneller als de hond jong is en niet eerder van jou ‘gewonnen’ heeft.”

Tessa heeft een vaste column in de Beagle Bode. Eerder schreef ze zeven andere gezondheidsboeken. Dit is mijn eerste gezelligheidsboek. Ik deel graag m’n ervaringen, vandaar ook enkele trainings- en gezondheidsadviezen.ґ

Downloaden Hotch de Beagle eBoek vrij pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:


Hotch de Beagle (EUR-0.00)


96 pagina’s  |  Gottswaal VOF  |  augustus 2014

TAGS:

Online Hotch de Beagle eBoek

Boek Hotch de Beagle FB2

Downloaden Hotch de Beagle PDF

Downloaden Hotch de Beagle MOBI

Online Hotch de Beagle boek

Vrij Hotch de Beagle iPhone

Online Hotch de Beagle PDF

Vrij Hotch de Beagle DJVU

Vrij Hotch de Beagle TXT

Downloaden Hotch de Beagle RTF

Online Hotch de Beagle FB2

eBoek Hotch de Beagle TXT

Vrij Hotch de Beagle e-book

Boek Hotch de Beagle MOBI

Downloaden Hotch de Beagle iPad

Lezen Hotch de Beagle MOBI

Lezen Hotch de Beagle DOCX

Vrij Hotch de Beagle AWZ

Downloaden Hotch de Beagle iPad

Vrij Hotch de Beagle DJVU

Downloaden Hotch de Beagle free

Vrij Hotch de Beagle DVD

Lezen Hotch de Beagle TXT

Boek Hotch de Beagle DJVU

Download Hotch de Beagle cd

eBook Hotch de Beagle e-book

ebook Hotch de Beagle DOCX

eboek Hotch de Beagle iPad

ebook Hotch de Beagle TXT

eBoek Hotch de Beagle PDF

eBoek Hotch de Beagle EPUB

Lezen Hotch de Beagle IPAD

Leave a Reply