Zuidwal downloaden lees online (eBoek) PDF, ePub, Kindle

Zuidwal downloaden | lees online (eBoek) PDF, ePub, Kindle

Zuidwal

Zuidwal PDF, ePub, Kindle


In Wassenaar verdwijnt een 11-jarig meisje tijdens schooltijd spoorloos. Na intensief zoeken wordt haar lijkje vier dagen later gevonden in de duinen. Al snel komt de politie op het spoor van de 30-jarige Haagse nachtclubportier Koos Hertogs. Naarmate het onderzoek vordert, komen er meer delicten aan het licht (moorden, verkrachtingen, overvallen, steeds met wreed geweld gepleegd). Hertogs weigert echter elke medewerking en bedreigt zelfs rechercheurs en hun familie.

Sytze van der Zee baseert zich in ‘Zuidwal’ op de processen-verbaal en het journaal dat de rechercheurs bijhielden, en sprak met betrokkenen. Centraal staan de inspanningen van twee Haagse rechercheurs die worden geconfronteerd met het absolute kwaad. Een van hen gaat er uiteindelijk aan onderdoor. In ‘Zuidwal’, een gruwelijk relaas, beschrijft Van der Zee de zaak van dag tot dag, tot in detail.

Hertogs wordt uiteindelijk tot levenslang veroordeeld voor drie moorden, hoewel hij verdacht wordt van ruim zestien. Hertogs, die altijd zei onschuldig te zijn, legde enkele jaren geleden ‘een deelbekentenis’ af, die hij herhaalde in de met een verborgen camera opgenomen reportage die in 2010 werd uitgezonden in het programma van Peter R. de Vries. Van der Zee schreef voor de herziene editie van deze truecrime-klassieker een uitgebreid nawoord. Hierin verwerkt hij zijn gesprekken met de nabestaanden.

Sytze van der Zee (1939) was correspondent van NRC in Bonn, Brussel en Washington, adjunct-hoofdredacteur van Elsevier en hoofdredacteur van Het Parool. Bij Just Publishers verschenen eerder ‘Voor FСЊhrer, Volk en Vaderland’ (over de SS) en ‘De Vliegmensch’ (over de NSB-vliegtuigpionier Koolhoven).

Downloaden Zuidwal eBoek vrij pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:


Zuidwal (EUR-0.00)


300 pagina’s  |  Just Publishers  |  mei 2014

TAGS:

Online Zuidwal eBoek

Boek Zuidwal FB2

Downloaden Zuidwal PDF

Downloaden Zuidwal MOBI

Online Zuidwal boek

Vrij Zuidwal iPhone

Online Zuidwal PDF

Vrij Zuidwal DJVU

Vrij Zuidwal TXT

Downloaden Zuidwal RTF

Online Zuidwal FB2

eBoek Zuidwal TXT

Vrij Zuidwal e-book

Boek Zuidwal MOBI

Downloaden Zuidwal iPad

Lezen Zuidwal MOBI

Lezen Zuidwal DOCX

Vrij Zuidwal AWZ

Downloaden Zuidwal iPad

Vrij Zuidwal DJVU

Downloaden Zuidwal free

Vrij Zuidwal DVD

Lezen Zuidwal TXT

Boek Zuidwal DJVU

Download Zuidwal cd

eBook Zuidwal e-book

ebook Zuidwal DOCX

eboek Zuidwal iPad

ebook Zuidwal TXT

eBoek Zuidwal PDF

eBoek Zuidwal EPUB

Lezen Zuidwal IPAD

Leave a Reply